Zeynep në përballje të frikshme: Përpjekja e saj për të larguar nga shtëpia e Borës

0


Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas.

Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë. Sa i përket serialit “Mos më braktis” ky serial luan nga e hëna në të premten ora 18:20 në Alsat dhe ne e sjellim atë në faqen tonë të njëjtën ditë që transmetohet në TV.

Nese keni probleme në hapjen e pamjes të cilen ju sjellim më poshtë , ju mundeni të na kontaktoni që tju ndihmojmë.

166 Më posht mund të ndiqni promon e episodit të ardhshëm

Shikim të këndshëm!

 

The post Zeynep në përballje të frikshme: Përpjekja e saj për të larguar nga shtëpia e Borës appeared first on Digital content fact.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *